Produk unggulan

Konsistén ngadamel produk kualitas luhur

Produk Anyar

  • Anti-Fog Mirror

    Eunteung anti Kabut

    Lapisan anti kabut dilarapkeun ka kaca spion polikarbonat tinggi Dhua dina kelas bersih kelas 10. Eunteung anti Kabut direkayasa pikeun tahan fogging dina kaayaan anu paling beurat. Ilahar dianggo dina eunteung / kaca spion, kaca spion dental, sareng sauna, aplikasi klub kaséhatan. Nami Produk Eunteung Anti-halimun, Eunteung Fogless, Eunteung Bébas Bahan Bahan Polycarbonate (PC) Warna Héjo Lambaran ukuran 915 * 1830mm, custom cut-to-size Kandel 1.0 - 6.0 mm Masking Polyfilm MOQ 50 lambar ...

  • Acrylic Convex Mirror

    Eunteung Cembung Acrylic

    Eunteung Kasalametan sareng Kaamanan Convex, Jalan Lalu Lintas Cermin Cermin Eunteung cembung mangrupikeun permukaan anu ngagambarkeun spherical (atanapi permukaan anu ngagambarkeun salaku bagian tina bidang) dimana sisi anu buncelikna nyanghareupan sumber cahaya. Éta ngagambarkeun gambar sudut anu lega dina ukuran anu ngirangan pikeun ngalegaan lapangan pandangan pikeun ngabantosan ningkatkeun pisibilitas dina sababaraha tempat pikeun kaamanan atanapi aplikasi pengamatan sareng panjagaan anu épisién. DHUA nyayogikeun kaca spion anu paling hadé anu nyayogikeun ...

  • Acrylic Mirror Sheets

    Lambaran Eunteung Acrylic

    Mangpaat tina enteng, dampak, tahan hancur, langkung awis sareng langkung awét tibatan kaca, lambaran kaca spion akrilik urang tiasa dianggo salaku alternatif pikeun kaca spion tradisional pikeun seueur aplikasi sareng industri. Sapertos sadayana acrylics, spion eunteung akrilik urang tiasa gampang dipotong, dibor, dibentuk didamel sareng laser terukir. Lambaran eunteung kami ngagaduhan sababaraha warna, kandel sareng ukuran, sareng kami nawiskeun pilihan eunteung ukuranana. Ngaran produk Eunteung plexiglass jelas akrilik ...

  • Clear Transparent Perspex Plexiglass Acrylic Sheet

    Jelas Lembar Acrylic Perspex Plexiglass Lambaran

    Jelas Plexiglass Acrylic Lambaran, Transparan Plastik Lambaran Acrylic, ogé katelah Plexiglass, nyaéta thermoplastics sareng sering disayogikeun dina lambaran salaku alternatip anu hampang atanapi hancur tahan ka gelas. Lambaran Acrylic Jelas nunjukkeun kualitas sapertos kaca-kajelasan, kecemerlangan, sareng transparansi-tapi dina satengah beurat sareng sababaraha kali résistansi pangaruh tina gelas. Gampang diciptakeun, ngabeungkeut ogé perekat sareng pelarut, sareng gampang thermoform tanpa kaleungitan kajelasan optik. Donghua utamina ...

  • Color Acrylic Mirror

    Eunteung Acrylic Warna

    Warni Acrylic Eunteung Lambaran, Warna Mirrored Acrylic Plexiglass Sheet Nguntungkeun tina enteng, dampak, tahan hancur, langkung awis sareng langkung awét tibatan kaca, lambaran eunteung akrilik urang tiasa dianggo salaku alternatif pikeun kaca spion tradisional pikeun seueur aplikasi sareng industri. Sapertos sadayana acrylics, spion eunteung akrilik urang tiasa gampang dipotong, dibor, dibentuk didamel sareng laser terukir. Lambaran eunteung kami ngagaduhan sababaraha warna, kandel sareng ukuran, sareng kami nawiskeun dipotong -...

  • PETG Mirror

    Eunteung PETG

    High Gloss PETG Eunteung Lambaran, PETG Plastik Eunteung Lambaran PETG eunteung sheeting mangrupikeun cadar plastik anu serbaguna anu biasa dianggo dina rékayasa, kosmétik, wadah panyimpenan, sareng seueur deui sabab gampang dipasang thermoformed sareng dipotong kanggo nyiptakeun bentuk anu rumit kalayan detil anu tepat. Eunteung PETG nyayogikeun seueur manpaat tina kajelasan anu unggul, ingetan gloss permukaan, henteu aya pemutihan setrés, nampi tinta sareng cet, sareng disatujuan ku FDA pikeun kontak kadaharan. Lambaran Eunteung PETG nawiskeun pabrikan serbaguna ...

  • Polycarbonate Mirror

    Eunteung Polikarbonat

    Eunteung Polycarbonate, PC Eunteung, Eunteung Polycarbonate Lambaran Sakumaha dipikaterang, eunteung polikarbonat mangrupikeun substrat anu paling tahan-dampak. Eunteung polikarbonat (PC) urang mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun peryogi permukaan anu eunteung sareng tahan panas anu tinggi sareng kakuatan pangaruh. Sababaraha kauntungan tina eunteung polikarbonat kami nyaéta kakuatan pangaruh tinggi, daya tahan, tahan panas anu luhur, kajelasan kristal sareng stabilitas dimensi. Kami gaduh ketebalan 0,25 ~ 6 mm, ukuran 915 * 1830 mm, warna pérak jelas tiasa dilayanan ...

  • Wall Mirror

    Tembok Eunteung

    Stiker Dinding Eunteung, Stiker Eunteung Akrilik Anu tiasa Dipiceun DIY Hiasan Dinding Kaca Eunteung Non Kaca Eunteung pikeun Ruang Tamu Kamar Tidur Dekorasi Desain desain eunteung anu indah pikeun bumi atanapi kantor anjeun bakal masihan kamar anjeun katingaleun, nyiptakeun suasana anu mempesona sareng masihan sentuhan anu luar biasa pikeun anjeun. pedalaman Dhua eunteung témbok stiker decal didamel tina plastik akrilik, permukaanna ngeunteung sareng tukangna ngagaduhan lem nyalira; Aya pilem pelindung dina permukaan kaca spion pikeun nyegah mirro ...

Skenario Aplikasi

Wall Mirror

Tembok Eunteung

Stiker Dinding Eunteung, Stiker Eunteung Akrilik Anu tiasa Dipiceun DIY Hiasan Dinding Kaca Eunteung Non Kaca Eunteung pikeun Ruang Tamu Kamar Tidur Dekorasi Desain desain eunteung anu indah pikeun bumi atanapi kantor anjeun bakal masihan kamar anjeun katingaleun, nyiptakeun suasana anu mempesona sareng masihan sentuhan anu luar biasa pikeun anjeun. pedalaman Dhua eunteung témbok stiker decal didamel tina plastik akrilik, permukaanna ngeunteung sareng tukangna ngagaduhan lem nyalira; Aya pilem pelindung dina permukaan kaca spion pikeun nyegah mirro ...

Art & Design

Seni & Desain

Thermoplastics mangrupikeun médium anu hadé pikeun éksprési sareng inovasi. Pilihan produk kualitas luhur, lambar akrilik serbaguna sareng produk eunteung palastik ngabantosan désainer nyiptakeun visi kréatipna pikeun kahirupan. Kami nyayogikeun sababaraha rupa warna, ketebalan, pola, ukuran lambar sareng formulasi polimér pikeun nyumponan kabutuhan seni sareng desain desain anu henteu kaetung. Kami nawiskeun seueur pilihan desain akrilik & manufaktur pikeun pangecér & bisnis sareng hiasan bumi sareng rupa-rupa ...

Exhibit & Trade Show

Pameran & Pameran Dagang

Detil Produk Acrylics mangrupikeun polimér tina metil methacrylate (PMMA), kalayan seueur pasipatan anu kapaké pikeun dipajang dina acara dagang atanapi dina tampilan anu jual. Aranjeunna jelas, enteng, tangguh & tahan dampak, tiasa disesuaikan, gampang didamel sareng gampang dibersihkeun. Kemungkinan kalayan akrilik ngalangkungan tampilan acara dagang. Acrylics mangrupakeun pilihan populér pikeun elemen écéran sanés sapertos manekin, tampilan jandéla, rak atanapi témbok dipasang-témbok, tampilan méja countertop sareng signage ...

Framming

Pigura

Detil Produk Acrylic parantos kéngingkeun popularitasna tibatan kaca pikeun ngarangkay dina sababaraha taun terakhir kalayan alesan anu saé. ● Éta hanca sareng ringan, béda sareng gelas. Karakteristik ieu ngajantenkeun akrilik langkung pikaresepeun pikeun fotografer anu damel sareng murangkalih sareng kulawarga - utamina orok. Ngagantung pigura sareng panel akrilik dina binih atanapi ruang buruan jauh langkung aman tibatan alternatif gelas, sabab éta henteu gampang nganyenyeri saha waé upami murag. ● Salaku tambahan, anu rusak sareng lampu lampu ...

Lighting

Cahaya

Detil Produk Bahan anu paling sering dianggo pikeun aplikasi lampu nyaéta akrilik sareng polikarbonat. Lambar plexiglass akrilik sareng polikarbonat duanana lambaran plastik anu kuat sareng awét kalayan kamungkinan visual anu luhur. DHUA utamina nyayogikeun cadar akrilik pikeun aplikasi pencahayaan anjeun. Kelas optik akrilik kami dipaké pikeun ngadamel Lampu Pitunjuk Panel (LGP). LGP mangrupikeun panel akrilik transparan anu didamel tina 100% Virgin PMMA. Sumber cahaya dipasang dina sisina. Éta ngajantenkeun ...

Retail & POP Display

Ritel & POP Témbongkeun

Acrylic mangrupikeun bahan paling umum anu dianggo pikeun méréskeun POP, khususna di industri sapertos kosmétik, mode, sareng teknologi tinggi. Sihir akrilik jelas aya dina kamampuanna pikeun nawiskeun palanggan pisibilitas lengkep produk anu diperdagangkan. Mangrupikeun bahan anu gampang digawekeun sabab tiasa dicetak, dipotong, diwarnaan, dibentuk sareng dipasang. Sareng Kusabab permukaan na lemes, akrilik mangrupikeun bahan anu saé pikeun digunakeun kalayan percetakan langsung. Sareng Anjeun tiasa nahan tampilan anjeun kanggo ...

Signage

Tanda

Bahan signage ti DHUA nutupan papan iklan, papan skor, signage toko ritel sareng tampilan iklan stasiun transit. Produk umum kalebet tanda nonéléktrik, papan iklan digital, layar video sareng tanda neon. Dhua utamina nawiskeun bahan akrilik anu sayogi dina standar, sareng potongan ukuranana sareng fabrikasi khusus kanggo aplikasi plang. Tanda akrilik mangrupikeun lambar plastik kalayan bérés herang. Datangna dina seueur warna anu kalebet kaasup ibun sareng jelas. Jenis tanda ieu nyaéta ...

Security

Kaamanan

DHUA ngadamel kaca spion kaamanan & kaamanan, kaca spion buta sareng kaca spion anu didamel tina kualitas kaca spion akrilik anu beurat enteh, tahan hancur sareng kajelasan anu saé. Kaca spion DHUA tiasa dianggo pikeun ritel, gudang, rumah sakit, tempat umum, darmaga, gudang, bilik jaga, fasilitas produksi, garasi parkir sareng jalan ti jalan tol sareng parapatan. Kauntungan nganggo eunteung cembung pikeun kaamanan sareng kaamanan didaptarkeun sapertos dihandap: Ringan, ...

BERITA

  • Jenis Eunteung Plastik Mana Anu Tiasa Ngaganti Kaca Eunteung Tanpa Deformasi dina Tempat Daérah ageung?

    Jenis Eunteung Plastik Mana Anu Tiasa Ngaganti Kaca Eunteung Tanpa Deformasi dina Tempat Daérah ageung? Mimiti urang kedah ngartos ciri dasar tina matéri ieu: 1. Eunteung akrilik (Acrylic, Plexiglass, PMMA, Polymethyl Methacrylate) Kauntungan: transparansi tinggi, eunteung palapis ...

  • Pasar Pikeun Plexiglass Nyaéta Booming

    Pasar Pikeun Plexiglass Dupi Booming Plexiglass mangrupikeun barang anu panas dumadakan, sabab kabutuhan jarak sosial sareng panyalindungan parantos ningkat. Éta hartosna usaha anu ageung dina bisnis pikeun supplier akrilik plexiglass. Rurusuhan nelepon dimimitian dina pertengahan Maret. Nalika pandemi coronavirus gancang nyapu ...

  • Kumaha Pasang Lambaran Eunteung Acrylic

    Kumaha Pasang Lambaran Eunteung Acrylic Lambar eunteung akrilik ngajantenkeun tambahan praktis sareng éndah kana témbok, panto, jalan asup sareng seueur deui, nambihan sentuhan modéren kana naon waé rohangan anu anjeun pasang. Lambaran eunteung akrilik kasohor pisan kusabab éta nyayogikeun tampilan klasik gelas bari s ...

  • u=3720347697,48090187&fm=26&gp=0
  • u=3773303329,557452698&fm=26&gp=0
  • u=4293524118,1040687481&fm=26&gp=0
  • u=3335312327,2089220637&fm=26&gp=0
H1830f47237d44f58b7ca56e6a703c9eeo